Аntoanette - 30 години работим за красотата!

За нас

РАБОТИМ ЗА КРАСОТАТА!

30 ГОДИНИ ФИРМА "АНТОАНЕТ" !

Антоанета Цветанова стартира бизнесът си през октомври 1993 год. и поставя основите на новият професионален имидж на прохождащата отново индустрия за красота. В труден период за икономиката, фирма Антоанет не се страхува и изгражда бизнес концепцията си изцяло на база европейските и световни постижения в сферата на професионалният Hair and Beauty Business.

Генератор на нови идеи, непрестанен креатор и новатор, от който черпят опит и търсят сътрудничество специалисти от страната и чужбина.

Непрестанно развитие в сферата на професионалната козметика, фризьорство и естетична апаратура за медицински центрове, козметични и фризьорски салони. Официален вносител на над 25 професионални марки за красота на коса, лице и тяло! 

КАКВО ПОСТИГНАХМЕ

Първата фирма, доставила италианско обзавеждане за фризьорски и козметични салони, веднага след промените на българският пазар - 1993г. Първият организатор на регулярни професионални семинари по козметика от 1994 г. и до днес. Ние сме и първата българска фирма изпратила на обучение специалист в Лондон. Успешно завършил бюти колеж на SIDESCO  - световно признатата организация на козметиците, който по настоящем е тренер по козметика за марките GIGI, ACADEMIE и TOSKANI.

Награди

През всички тези 30 години, Антоанет са носители на множество български и чуждестранни отличия, грамоти и награди. Някой от тях са: "Най-добра фирмa" за СПА оборудване на годината, връчена от асоциацията на СПА ХОТЕЛИТЕ в България. За принос в развитието на фризьорското изкуство, са удостоени с Рицарски сан от Интеркоафюр Мондиал в Париж през 2014г. Най-добър партньор в сферата на фризьорството

Цели

Да не спираме да се развиваме като специалисти. Да разширяваме клиентската си мрежа и продуктовото порт фолио, като споделяме практически и професионален опит с фирмите и клиентите ни. Да запазим старите и създадем нови трайни партньорства. Да търсим лоялни и дългосрочни клиенти с желание за професионално развитие.

Какво предлагаме на нашите клиенти

В 80 % от салоните за красота, коса и бързоразвиващите се СПА центрове в страната има вградена частица от идеите, оборудването и материалите, методиките и обучените от фирмата кадри. През целият си възходящ път на развитие изпълняват мисията си на експерти, новатори, партньори и първенци в необятния и динамично развиващ се сектор за професионална красота.

Неспирно се обогатяват като специалисти, споделят практически професионален опит с многобройните клиенти на фирмата и намират индивидуално решение за успешен бизнес модел за всеки салон, с който създават трайно партньорство и доверие.

Анна Миланова Studio S - Бургас

Когато открих собсвената си фирма през далечната 1997-ма година,вече познавах дейността на “Антоанет” от работата ми към предишен работодател.Не се замислих и за миг,когато продължих сътрудничеството си с тях!През всичките 26 години не съм изпитала потребност да работя с друг вносител!Голямо разнообразие на продукти,непрекъснати обучения,безкомпромисно изискване за качество,напипване пулса на пазара,пътувания за новости в чужбина,висок професионализъм,приятелство!Всичко това откривам тук,при тези хора и техният невероятен екип!

Arlen.BG Оторизиран онлайн дистрибутор на сешоарите Parlux

Екипът на Арлен благодари за дългогодишното партньорство с фирма "Антоанет" и съвместната работа по различните марки и продукти, които станаха любима част от ежедневието на нашите клиенти. Желаем ви и в следващите 30 години да имате силно присъствие в бюти индустрията на България и да ни зарадвате с нови марки, иновации и ефективни продукти. Благодарим ви за професионалните консултации за нашите клиенти в магазините и ще продължим да правим представянията на вашите продукти, защото така заедно изграждаме доверие и професионално отношение към клиентите на АРЛЕН.

Яна Начева Салон за красота Яна - Велико Търново

Искам да изкажа благодарността си към целя екип на фирма Антоанет,за дългогодишното партньорство. Работя с фирмата от 15 години ,това което ме задържа е непрестанното развитие в областта на козметологията,благодарение на вас ние успяваме да се задържаме на повърхността , борейки се с огромната конкуренция на пазара.

Екатерина Николова VDBEAUTYROOM - Пловдив

Бих искала да споделя възхищение и благодарност за съвместната работа с фирма Антоанет.Всички предоставени обучения са на изключително високо ниво и съумяват да разширяват познанията и да обхващат последните тенденции в индустрията. Качеството на предлаганата козметика не само отговарят на очакванията, но и ги надминават. Професионализмът, вниманието и отдадеността ви правят работата ни изключително лесна и приятна.

Стаси S&D Hair and Beauty Salon - Пловдив

Благодаря на фирма "Антоанет" за дългогодишното партньорство, приятелство и nogkpena! През годините имахме невероятни моменти заедно, създадохме много красота, верни и доволни клиенти. Знам, че това ще продължи и занапред! Обичам Ви, Стаси

Бранимира Салон за красота ГРАЦИЯ - Пловдив

Честит 30-ти Рожден Ден на фирма”Антоанет”!Благодаря,че вече 27години е моето бизнес вдъхновение!Винаги ни изненадва с иновации и зарежда с нови знания ,за да творим красота!За мен е удоволствие да работя със всеки един човек от екипа.Всичко за мен в сферата на красотата е фирма “Антоанет”!

Студио ПОЛИКСЕНА Пловдив

Започвам с : ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ и ЧОВЕЩИНА! Продължавам с - невероятен заряд, устрем към постоянно развитие, коректност, позивитизъм и слънчева усмивка!!!! Имам огромния късмет да работя фирма Антоанет !!!! И тъй, като съм възпитана по време на социализма с многото лозунги и хвалебствия - държа да кажа, че тук няма "плакат " - а истински думи

Милена Салон за релакс и красота „Milena Life Spa” - Асеновград

Работата ме срещна с Antoanette “The Hair and Beauty Business” през 2011 г. и оттогава до днес работя с тях. Антоанет – Жената, която спечели мен и сърцето ми с големият си професионализъм, широка усмивка и огромно сърце. Антоанет и нейния екип са винаги на разположение с професионалните си съвети и препоръки за козметиката. Те са един невероятен екип и са изключително отдадени на работата и хората, с които работят. Те са рядък диамант в сферата на козметиката и са вдъхновение за всички, които работят с тях. Благодаря на Antoanette “The Hair and Beauty Business” за всичко, което правят за мен и моят успешен бизнес. Пожелавам Ви, още дълги години да сте винаги успешни във всичко, което правите!

Таня Пеева Враца

25г. доказал се и отвърден медицински специалист в светът на козметологията. Прилага уверено работещите и даващи бързи резултати терапии , следвайки неизменно провежданите обучения на фирма АНТОАНЕТ. Която открива най-добрите и новатори в бюти бранша . Гръбнака на прогреса за запазване на младата и съвършена кожа. Антоанет не е само лидер тя създаде ИМПЕРИЯ ЗА ЗНАНИЯ ! ПОКЛОН !

Таня Георгиева Mood beauty&academy - Пловдив

Думи не ми стигат да изкажа и опиша благодарността си към фирма Антоанет. Спечелиха ме и продължават да ме печелят с качествени продукти и отношение !

Ваня Денева Салон Ванина Стара Загора

За мен АНТОАНЕТ е институция в козметичния бранш. Клиент съм на фирмата вече 30 години. Започнахме срещите от малкото магазинче ( с много вълшебства) на "Веслец", за да стигнем сега до тези грандиозни събития. Тони и Вени, вие разкрихте един друг свят пред нас , на красота, на внимание към детайла, на висок професионализъм! Какъв по голям двигател на работното място от чувството, че винаги имаш подкрепа, че имаш знания и умения от ментори като вас ! За мен е чест и удоволствие да работим заедно с вас и сплотения екип на АНТОАНЕТ❤ ЧЕСТИТ ЮБИЛЕЙ !

ВЕСЕЛИНА ГЮЛЕВА САЛОН "САКС” - Пловдив

Изключително удоволствие е за мен да работя с Тони и Вени и целият екип на фирма"Antoanette"! Огромно Благодаря за прекрасното отношение и професионализъм! Бъдете здрави и все така успешни!ЧЕСТИТ ЮБИЛЕЙ!

Сияна Неделчева Салон СИЯНИЕ - Варна

ЧЕСТИТ 30 годишен юбилей Пожелавам ви още много години толкова високи професионални успехи.Вие сте невероятни. Вие сте най-добрите ментори и вдъхновители на красота. Вие заразявате всички нас с уникалния си ентусиазъм да творим и да даваме най-доброто от себе си както правите и вие. БЛАГОДАРЯ ВИ ,че ВИ ИМА БЛАГОДАРЯ ВИ ЗА ТОВА ,КОЕТО СТЕ БЛАГОДАРЯ ВИ, че СТЕ ЧАСТ ОТ ЖИВОТА МИ БЛАГОДАРЯ НА ЖИВОТА ,че МЕ СРЕЩНА С ВАС И СТАНАХТЕ НЕИЗМЕННА ЧАСТ ОТ МОЯ ПРОФЕСИОНАЛЕН ПЪТ.