Аntoanette - 30 години работим за красотата!

Апаратура

РАБОТИМ ЗА КРАСОТАТА!

Тестовете, които апаратите са преминали, доказват полезното за човешкия организъм въздействие от една страна и трайния разкрасителен и лечебен ефект от друга.

DIBI MILANO Jetpeel Apollo Duet Cool Lifting Dr.Platon Eve Ace of Face Mesoject Gun от TOSKANI OverLine Andreca D.B SkinTech Innovation NEOPEN MED от TOSKANI

DIBI MILANO

ALFAPARF MILANO е италианска мултинационална компания в областта на козметичната индустрия, основана от Роберто Франчина. Корпорацията работи в областта на грижата за косата, лицето и тялото с технологични продукти и оборудване, като интегрира научноизследователска и развойна дейност, производство, дистрибуция и обучение.

ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ И КРАСОТА, ПРОИЗВЕДЕНИ В ИТАЛИЯ

ALFAPARF MILANO черпи вдъхновение от италианското творчество и енергията на град Милано, за да съчетае идеите си с най-новите международни тенденции.

НАШИТЕ БРОЙКИ ПО СВЕТА

5 производствени обекта, в които се произвеждат повече от

400 000 броя на ден

20 филиала и дистрибуция в 100 държави

2 000 служители и още толкова

30 0000 козметици

300 000 стилисти за коса

Виж повече на http://dibimilano.bg

brand image

Jetpeel

JetPeel™, произвеждан от TavTech, е първият в света подход за транс-епидермално лечение, който издига естетичната и дерматологичната грижа до нови висоти на съвършенство и комфорт. Базиран на авиационната технология, адаптиран към нуждите на съвременната грижа за кожата, JetPeel на TavTech използва уникална патентована технология, използваща енергия от струйно налягане, за да генерира фини, мъгливи, високоскоростни струйни потоци от течни микрокапки, смесени с въздух, които приятно въздействат върху кожата със субзвукова скорост. Тази енергия на струйното налягане позволява на специалистите по естетична медицина да извършват процедури за подмладяване, започващи с лимфен масаж за отстраняване на отпадъците и токсините, последван от нежно ексфолиране и ефективно вливане на решения за обновяване на кожата и против стареене в дермата. Процедурата е приятна, неинвазивна, безопасна, без игли, без болка и безконтактна за козметични подобрения, с нулев престой и незабавни резултати. Линията устройства JetPeel на TavTech се доставя с патентованата линия наконечници за различни процедури и индикации и с патентованата линия козметични течни хранителни вещества за кожата под марката JetCare. Линията течни разтвори JetCare е специално разработена от експертни формулатори за оптимизиране на кожните процедури и е единствената линия разтвори, одобрена за използване от оригиналните наконечници и устройства JetPeel by TavTech.

Виж повече на https://jetpeel.bg/

brand image

Apollo Duet

Революционна система в грижата за кожата на лицето! Мултиполярна RF технология, комбинирана с електропорация и йонофореза. Възможност за загряване до +45 и изстудяване до -20 градуса. 

Радиочестотните (RF) процедури загряват кожата като по този начин стимулират метаболитните процеси в нея и забавят стареенето:

Съединителните тъкани в дермата и хиподермата съдържат фибробластни клетки, които поддържат структурата на кожата чрез постоянно генериране на колаген и други структурни протеини. 

Работи с  патентовани, специализирани бустери DERMA BOOST PRO. Заредени с негативни и позитивни йонни за максимален ефект. 

brand image

Cool Lifting

Устойчива, вечна красота. Това е най-впечатляващата и бърза процедура за лифтинг на лицето, която се противопоставя на времето: 5 минути за премахване на 10 години. Това е революционна патентована система, която изстрелва върху тъканите на лицето силен поток CO2, съчетаващ изключително висока концентрация на пулверизирани активни вещества при много високо налягане и ниска температура.

brand image

Dr.Platon

Студена атмосферна плазма. Най-новото в света на козметологията! Апаратът на Dr. Platon работи с керамични плазма накрайници ‐залог за високо ниво на сигурност , без искри , които могат да увредят кожата .

3 сменяеми плазма накрайника позволяват на специалистите в естетичния бранш лесно да достигнат до трудно достъпни зони и ефикасно да работят както с големи , така и с локални зони за въздействие .

 Устройството предоставя избор на специалиста сам да определя интензитета за всеки плазма накрайник , да приспособява терапията към индивидуалната чувствителност на пациента и да постигне с лекота терапевтичните цели. 
Уникални резултати при кожни проблеми като акне, розацея, псориазис, дерматит, хиперпигментация и стареене. 

brand image

Eve Ace of Face

Мултифункционален интелигентен апарат от най-ново поколение. Предоставя хидра дермоабразио, диамантен пилинг, микротокова стимулация и йога за лице, чрез няколко различни приложения. EMS технология, MYO лифтинг, ALV, LMP и MTB. Микротоковата функция на Eve доставя електрически импулси с ниска интензивност и честота в кожата. Макар и трудно забележими, тези микротокове имитират собствените биоелектрични процеси на тялото и по този начин регулират/възстановяват електрозависимите вътреклетъчни процеси.

Апаратът е снабден с 4 микротокови функции, различаващи се по интензитета и честотата на импулсите. Всяка от тези функции регулира биоелектричната активност на различни целеви клетки и следователно има различно физиологично въздействие върху кожата.

brand image

Mesoject Gun от TOSKANI

Мезо пистолет на TOSKANI от най-ново поколение. Mesoject Gun се използва за неинвазивно въвеждане на мезо серуми и бустери, чрез иновативна пулс технология. Без възстановяване, без обождане и без болка! 

Ние вярваме, че в силата на науката и технологиите, за промяна живота на хората. Всички продукти и процедури на Toskani отговарят на специфичните естетически нужди и са резултат от дългогодишни изследвания в нашата лаборатория.

Ние постигаме уникални резултати, като подбираме перфектната комбинация на активни съставки, за да създадем най- подходяща формула за всеки пробем и персонализирано лечение за всеки клиент. 

brand image

OverLine

Авангард и иновация са идеалните термини за идентифициране на Overline. Историческа миланска компания, безспорен лидер в производството и търговията с високотехнологично оборудване за професионална естетика. Основана е през 1989 г. и оттогава може да бъде описана просто като "история на успеха". Реалност, която изразява своя корпоративен стил чрез етична ангажираност и внимателно, отговорно управление на бизнеса.

brand image

Andreca

Над тридесет и пет години еволюция и развитие за красота Andreca е създадена в Бергамо в края на 70-те години на миналия век и веднага става част от света на красотата като модерна компания, както по отношение на инженерния дизайн, така и на производството на висококачествени апарати, предназначени за най-взискателните центрове за красота. С оглед на бързото нарастване на заявките, особено от международните пазари, през 1985 г. компанията се премества в сегашното си седалище на Via Europa в Лалио, където се разрастват логистичните и производствените ѝ площи. Непрекъснатите технологични изследвания, насочени към разработване на нови линии машини и все по-усъвършенствани инструменти, означават, че Andreca успява да постигне задоволителни резултати и да направи някои основни стъпки напред.

brand image

D.B SkinTech Innovation

 

D.B SkinTech Innovation е динамична израелска компания, специализирана в разработването, маркетинга и дистрибуцията на модерни технологии за грижа за кожата и системи за диагностика на кожата. Компанията предлага и разнообразни семинари и курсове за грижа за кожата, водени от нейния екип от професионални инструктори. D.B SkinTech Innovation е основана през 2011 г. от г-н Дорон Барда, неин собственик и главен изпълнителен директор, който дотогава е познавал в дълбочина сектора на естетичния бизнес, неговите предизвикателства и нужди. Като лидер в израелския сектор на естетиката, D.B се стреми да създава нови иновативни продукти, които да отговарят на най-новите нужди на професионалистите в областта на грижата за кожата. Нашите глобални бизнес партньори се възползват от уникалните иновации на нашите авангардни продукти, както и от мощните ни маркетингови техники.

brand image

NEOPEN MED от TOSKANI

Повишете нивото на вашата фракционална мезотерапия с новия #NeoPenMed от #ToskaniBulgaria. Бъдещето на микронидлинга е вече тук! #NeoPenMed предоставя 900 перфорации в секунда, 5 скорости, 4 дебелини на иглите и варираща дълбочина от 0.5мм до 1.5мм. Безкрайни възможности за работа на #лице, #коса и #тяло. Ергономичен дизайн, висока ефективност, красота без стрес! Ексклузивно от #ToskaniMed и #Antoanette. Mesosynergy е уникална концепция за биостимулация чрез синергичното действие на различни модерни продукти с иновативни активни вещества и биомиметични пептиди , формулирани от испанските лаборатории Toskani и апаратни технологии, действащи в различните слоеве на кожата.

За повече информация: 0883220211

#мезотерапия #микронидлинг #неопен #медицинскиуред #апаратура #естетика #красота #антоанет #тосканибългария #медицинскицентър #салонзакрасота

brand image