Аntoanette - 30 години работим за красотата!

Фризьорство

РАБОТИМ ЗА КРАСОТАТА!

Салоните, работещи в сътрудничество с Антоанет, се отличават със своя изискан стил, професионализма и качеството на обслужване и с добрата си клиентела.

Parlux Ph laboratories Paul Rivera Previa Sono Argan Ricki parodi Perfect beauty Ceriotti

Parlux

В края на 70-те години на миналия век, след дългогодишни проучвания и сътрудничество с много от най-добрите италиански фризьорски салони, младият Паоло Пароди - директор на Parlux - започва кариерата си заедно с група също толкова млади служители в едно професионално начинание, което ще се превърне в световен гигант.

Предлагайки се като идеален партньор за работа с най-модерните фризьори, PARLUX отговаря на техните най-взискателни нужди, като предлага широка гама от професионални инструменти, предназначени да задоволят специфичните изисквания за висока производителност и надеждност. Модерна и динамична компания, която предлага иновативни технологии в областта на проектирането, сглобяването, тестването и подпомагането на професионални продукти, предназначени за взискателни и непрекъснато развиващи се клиенти.

Виж повече на http://parluxbulgaria.bg

brand image

Ph laboratories

pH е динамична и авангардна италианска компания, фокусирана върху сферата на продуктите за коса от висок клас.
Марката се ражда през 2013 г. с Argan & Keratin - луксозната гама, предназначена за боядисване и третиране след боядисване с ценно арганово масло и кератин. След големия успех, постигнат с арган и кератин, през 2018 г. ph laboratories разширява предлагането си и пуска на пазара FLOWER, химн на красотата и удоволствието. Продуктите, обогатени с масла и флорални екстракти, благодарение на своята сетивност превръщат услугите в салона в уникални и ексклузивни козметични процедури.
Pure Hair , Pure Beauty, Pure Inspiration

brand image

Paul Rivera

Професионални цветове, луксозна грижа и изключителни покрития, които подобряват, защитават и отприщват нови творчески импулси. Надхвърля въображението. Това е учение. Това е начин на действие. Това е видение. Това е обещание.
Paul Rivera е празник за красотата на косата, станал възможен благодарение на подбраните суровини, внимателното проучване на формулите, вдъхновяващия и иновативен дизайн на опаковката, уникалния и несравним стил, който представлява качество и превъзходството – Направено в Италия. Paul Rivera е простота и лукс, отдаденост и риск, гений и излишък, сърце и ум, есенциализъм и креативност.

Perfect your color!

Продуктовата гама Paul Rivera олицетворява професионални салонни процедури, ценни активни съставки и невероятна цветова гама за уникални, безкомпромисни цветови резултати.

Transform your style and change the rules of the game!

Цялата гама от стилизиращи продукти, идеални за получаване на WOW стил за всеки повод, тъй като външения вид винаги има какво да каже. Ароматите и дизайнът стимулират креативността, формулата и текстурата създават нови чувства за косата ви.

Celebrate your hair!

Луксозни и ефективни, нашите терапии за коса са специално формулирани, за да ви осигурят зашеметяваща грижа всеки ден. Подхранване, защита и регенерация: с продуктите на Paul Rivera вашият ритуал за грижа за косата има изцяло нов облик.

brand image

Previa

PREVIA - ВЕГАН ПРОДУКТИ ЗА КОСА!  ИСТИНСКИ, ЕФЕКТИВНИ, ПОЧТИТЕЛНИ

Натурална професионална козметика, добра както за вас така и за околната среда. Уникално и ефектно изживяване на неподправена красота в перфектна хармония с природата. Вашата ежедневна рутина за красота се превръща в жест на любов към планетата.

ДО 97,5% СЪСТАВКИ С ЕСТЕСТВЕН ПРОИЗХОД

Формули, съставени от до 97,5% съставки от естествен произход и от биологично земеделие. „Сертификатът за веганско качество“ гарантира, че няма съставки или компоненти от животински произход. На всяка производствена партида стойността на никел* се проверява, за да бъде подходяща и за най-чувствителните коси и кожи.

ЕСТЕСТВЕНА ГРИЖА ЗА КОСАТА. ПРОДУКТИ, КОИТО РАБОТЯТ

Високоефективни натурални продукти* с безупречен, дълготраен, здравословен и в същото време екологичен ефект. Сензорни козметични изживявания, които чрез тактилни, хроматични и обонятелни внушения генерират благосъстояние за тялото и ума.

*Стволови клетки и изключително бързи и ефективни молекулярни растителни био-втечнени съединения.

 

ПОЧТИТЕЛНИ. ЖЕСТ НА ЛЮБОВ ЗА ПЛАНЕТАТА

Екологично съвместими продукти, произведени чрез използване на суровини с ниско въздействие върху околната среда. Опаковка, проучена до най-малкия детайл, в знак на максимална устойчивост. Ето защо ние предпочитаме рециклирани материали, получени от възобновяеми източници* за минимално въздействие върху околната среда.

* 85% био-пластмаси, получени от възобновяеми източници (захарна тръстика)

ИЗЦЯЛО ПРОИЗВЕДЕНИ В ИТАЛИЯ!

brand image

Sono Argan

Sono Haircare са професионални продукти за грижа за косата, формулирани за ежедневна употреба, както у дома, така и в салона! Красота за всеки тип коса! 

Автентично арганово масло за #коса от SONO ARGAN - Bulgaria!
Имаш суха, дехидратирана, непокорна и обработена коса?  “THE OIL” е твоето решение… най-новият ни бранд #SonoArgan предоставя изключително въздействие и мулти-функционална грижа за красива, здрава и плътна коса!
Запленяващ аромат, иновативна формула, моментално въздействие. 
✅ Изцяло био, веган, органик формула. ✅ 

Изцяло произведени в Италия. 

Официален вносител за България: Antoanette "The Hair and Beauty Business". Поръчай сега с безплатна доставка: 0882520500

#арган #масло #коса #прическа #ново #олиоарган #биопродукт #антоанет #красота #продуктизакоса #произведеновиталия #ексклузивно #затеб #ниесмеарган #ниесмеантоанет

 

Виж повече на https://sonoargan.bg/

brand image

Ricki parodi

Фризьор по професия и по душа, след 22 години работа с няколко марки, с изключителна дистрибуция в Португалия, компанията решава, че е време да създаде марката "RickiParodi". Официално регистрирана през 2012 г., компанията започва да произвежда  фризьорски инструменти за професионалисти в областта на красотата, като с годините добавя все повече и повече различни продукти към портфолиото на марката. 

brand image

Perfect beauty

Има само един уникален начин да се получи продукт с най-добро качество, иновативна и върхова технология и този начин е иновацията. В Perfect Beauty залагаме на научноизследователската и развойната дейност, за да постигнем максимално качество и ефективност на всеки един от професионалните продукти, които пускаме на пазара. Нашият контрол на качеството изследва всеки продукт, както и неговите компоненти, за да гарантира надеждност, благодарение на която спечелихме доверието на хиляди клиенти, които ни избраха вместо други марки. Perfect Beauty разполага с близко до нас следпродажбено обслужване, което осигурява бърз отговор на всеки инцидент и работи, за да отговори, да информира и да реши запитванията на нашите клиенти.

brand image

Ceriotti

Очаквайте скоро допълнителна информация.

brand image