Аntoanette - 30 години работим за красотата!

Подология

РАБОТИМ ЗА КРАСОТАТА!

Оборудването за подология - мебелировка и апарати, стерилизация, маникюрни и педикюрни инструменти, обогатява гамата от услуги за клиентите на салоните.

Kart Ricki parodi Perfect beauty

Kart

Kart Cosmetics е създадена през 1993 г. Израелска частна компания, която се занимава с проучване, разработване и производство на висококачествени и ефективни козметични продукти, предназначени за професионални козметици и майстори на педикюр и маникюр. Лабораториите на Kart съчетават научен подход с модерни технологии, основани на иновативни и активни съставки в продуктите на компанията, за да предоставят бързи и ефикасни решения на различни кожни проблеми. Седалището на компанията се намира в Ришон Ле-цион, а продуктите ѝ се продават широко в цялата страна от професионални центрове, както и по целия свят (износ*).

brand image

Ricki parodi

Фризьор по професия и по душа, след 22 години работа с няколко марки, с изключителна дистрибуция в Португалия, компанията решава, че е време да създаде марката "RickiParodi". Официално регистрирана през 2012 г., компанията започва да произвежда  фризьорски инструменти за професионалисти в областта на красотата, като с годините добавя все повече и повече различни продукти към портфолиото на марката. 

brand image

Perfect beauty

Има само един уникален начин да се получи продукт с най-добро качество, иновативна и върхова технология и този начин е иновацията. В Perfect Beauty залагаме на научноизследователската и развойната дейност, за да постигнем максимално качество и ефективност на всеки един от професионалните продукти, които пускаме на пазара. Нашият контрол на качеството изследва всеки продукт, както и неговите компоненти, за да гарантира надеждност, благодарение на която спечелихме доверието на хиляди клиенти, които ни избраха вместо други марки. Perfect Beauty разполага с близко до нас следпродажбено обслужване, което осигурява бърз отговор на всеки инцидент и работи, за да отговори, да информира и да реши запитванията на нашите клиенти.

brand image