Аntoanette - 30 години работим за красотата!

Подология

РАБОТИМ ЗА КРАСОТАТА!

Оборудването за подология - мебелировка и апарати, стерилизация, маникюрни и педикюрни инструменти, обогатява гамата от услуги за клиентите на салоните.

Kart Ricki parodi Perfect beauty

Kart

Интегрирането на KART Podology в салоните за красота предоставя възможност за висококачествена грижа за проблемни стъпала, ръце и нокътна плочка както в салонни условия, така и у дома. Серията предлага иновативни професионални продукти, базирани на естествени съставки, включително плодови киселини, ензими, етерични масла, лечебни билкови екстракти и витамини, за гарантиране на изключителни резултати.

Серията е сертифицирана от Асоциацията на диабетиците в Израел и предоставя революционни методи за решаване на различни проблеми като рагади, омнихомикоза, хиперхидроза, неприятна миризма, суха кожа, враснали нокти, хиперкератоза, защита от бактерии и инфекции, диабетно стъпало, псориазис, екзема и дерматит. Подходящи за всички съществуващи техники за педикюр, продуктите завършват пълния опит в домашната грижа.

Официален вносител, дистрибуция и обучения за България, моля, свържете се с „Антоанет“ ООД на мобилния телефон: 0882520500. За допълнителна информация последвайте KART Podology Bulgaria във Facebook или посетете  www.kartpedicure.bg.

brand image

Ricki parodi

Фризьор по професия и по душа, след 22 години работа с няколко марки, с изключителна дистрибуция в Португалия, компанията решава, че е време да създаде марката "RickiParodi". Официално регистрирана през 2012 г., компанията започва да произвежда  фризьорски инструменти за професионалисти в областта на красотата, като с годините добавя все повече и повече различни продукти към портфолиото на марката. 

brand image

Perfect beauty

Има само един уникален начин да се получи продукт с най-добро качество, иновативна и върхова технология и този начин е иновацията. В Perfect Beauty залагаме на научноизследователската и развойната дейност, за да постигнем максимално качество и ефективност на всеки един от професионалните продукти, които пускаме на пазара. Нашият контрол на качеството изследва всеки продукт, както и неговите компоненти, за да гарантира надеждност, благодарение на която спечелихме доверието на хиляди клиенти, които ни избраха вместо други марки. Perfect Beauty разполага с близко до нас следпродажбено обслужване, което осигурява бърз отговор на всеки инцидент и работи, за да отговори, да информира и да реши запитванията на нашите клиенти.

brand image