Аntoanette - 30 години работим за красотата!

Козметика

РАБОТИМ ЗА КРАСОТАТА!

Ние предлагаме богата гама продукти на водещи световни марки козметика. Серии както за професионалисти така и за домашно приложение.

GIGI LABORATORIES academie DIBI MILANO Toskani Arkana Derma Boost Kart Nouba Christian Breton la cremerie Gerard's BioFormula D.B SkinTech Innovation

GIGI LABORATORIES

През 1957 г. в младата и развиваща се страна Израел, покойният г-н Елиезер Ландау основава първата лаборатория за химическа козметика в страната. Визията на г-н Ландау, страстта към красотата, далновидността за разработване на новаторски продукти и безкомпромисният професионализъм станаха част от ДНК на GIGI Laboratories и са същите ценности, които ни водят днес.

Днес GIGI Laboratories е водеща глобална марка с над 300 активни продукта и водещ износител на козметика в повече от 45 страни в Европа, Азия, САЩ и Далечния изток, предлагайки продуктите си в 60 000 козметични и медицински центрове по целия свят.

Виж повече на http://gigicosmetics.bg

brand image

academie

От началото на приключението, козметиката остава в семейството, което прави нашата фирма най-старата независима семейна продукция във Франция. Днес начело ни е Лоранс Терм, внучката на Жорж Гей. Тя е подкрепена от Кристоф Терме, управляващ директор и мениджър международни продажби. Преди няколко години техните деца, Cyrille Therme и Jennifer Weinfeld се присъединиха към приключението със съответните функции в износа и маркетинга. Семейният дух ден след ден се разглежда като качество, използвано за подобряване и гарантиране на предаването на такова наследство.

Винаги сме придавали огромно значение на нашата независимост, като винаги сме притежавали нашите лаборатории за изследване и развитие, за да контролираме цялото си производство, от идеята до маркетинга на нашите продукти.

От 2013 г. се разширихме, като открихме чисто нова фабрика, на 15 км от Париж, с площ от повече от 9000 m², което ни позволява да осигурим и гарантираме прилагането на най-високите стандарти за козметично производство.

Виж повече на https://www.academie.bg/

brand image

DIBI MILANO

ALFAPARF MILANO е италианска мултинационална компания в областта на козметичната индустрия, основана от Роберто Франчина. Корпорацията работи в областта на грижата за косата, лицето и тялото с технологични продукти и оборудване, като интегрира научноизследователска и развойна дейност, производство, дистрибуция и обучение.

ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ И КРАСОТА, ПРОИЗВЕДЕНИ В ИТАЛИЯ

ALFAPARF MILANO черпи вдъхновение от италианското творчество и енергията на град Милано, за да съчетае идеите си с най-новите международни тенденции.

НАШИТЕ БРОЙКИ ПО СВЕТА

5 производствени обекта, в които се произвеждат повече от

400 000 броя на ден

20 филиала и дистрибуция в 100 държави

2 000 служители и още толкова

30 0000 козметици

300 000 стилисти за коса

Виж повече на http://dibimilano.bg

brand image

Toskani

Ние вярваме, че в силата на науката и технологиите, за промяна живота на хората.
Всички продукти и процедури на Toskani отговарят на специфичните естетически нужди
и са резултат от дългогодишни изследвания в нашата лаборатория.

Ние постигаме уникални резултати, като подбираме перфектната комбинация
на активни съставки, за да създадем най- подходяща формула за всеки случай.

brand image

Arkana

Arkana предлага неврокозметика - бъдещето на ефективната грижа за кожата. Нашият иновативен подход се основава на невротрансмитерите като най-високо ниво на козметиката. Тази неврофилософия гарантира уникални и ефективни процедури на пазара на красотата.

Широката гама от продукти на Arkana прави така, че нашето предложение да е подходящо за всички типове и нужди на кожата, възраст и кожни проблеми. От повече от 200 продукта, базирани на над 70 оригинални козметични формули, всеки ще намери продукт, който да отговори на очакванията му.

Неврокозметиката на Arkana не съдържа никакви изкуствени добавки или подобрители като вещества от животински произход, петролни деривати, дразнещи детергенти и парабени. Перфектният състав от иновативни и активни вещества ги прави биосъвместими с нуждите на най-взискателните типове кожа.

brand image

Derma Boost

Серия от хидрофилни електролити под формата на скин бустери, с ниска молекулярна маса и висока кондуктивност, предназначени за естетични терапии в оторизирани козметични клиники и салони. Активните козметични формули на дерма Бустерите ефективно проникват в кожната тъкан с помощта на медико-козметичните апаратните технологии за електропорация, йонофореза, ултразвук, галваничен ток и ниско честотен лазер Low-Level Laser Technology (LLLT).

brand image

Kart

Интегрирането на KART Podology в салоните за красота предоставя възможност за висококачествена грижа за проблемни стъпала, ръце и нокътна плочка както в салонни условия, така и у дома. Серията предлага иновативни професионални продукти, базирани на естествени съставки, включително плодови киселини, ензими, етерични масла, лечебни билкови екстракти и витамини, за гарантиране на изключителни резултати.

Серията е сертифицирана от Асоциацията на диабетиците в Израел и предоставя революционни методи за решаване на различни проблеми като рагади, омнихомикоза, хиперхидроза, неприятна миризма, суха кожа, враснали нокти, хиперкератоза, защита от бактерии и инфекции, диабетно стъпало, псориазис, екзема и дерматит. Подходящи за всички съществуващи техники за педикюр, продуктите завършват пълния опит в домашната грижа.

Официален вносител, дистрибуция и обучения за България, моля, свържете се с „Антоанет“ ООД на мобилния телефон: 0882520500. За допълнителна информация последвайте KART Podology Bulgaria във Facebook или посетете  www.kartpedicure.bg.

brand image

Nouba

Nouba възхвалява силата и красотата на жените, които прекрачват границите, не се подчиняват на стереотипите и изразяват смелостта си в ежедневието.
Съчетаваме уникални, ярки и контрастни цветове с дълготрайно действие, за да предоставим на гримьорите редица възможности за изразяване.
Нашите продукти са създадени за всеки, който има страст към изследванията и желание да измисля нови визии според собствените си правила и капризи.

brand image

Christian Breton

Една-единствена страст от самото начало
Всичко започва през 70-те години на миналия век. Майката на Кристиан Бретон, мадам Бретон, известен учен, посвещава изследванията си на преждевременното стареене на кожата. Кристиан Бретон наблюдава работата ѝ през цялото си детство и се интересува от предмета на нейните изследвания. С течение на годините той също се запалва по научните изследвания и през 1991 г. решава да създаде своя собствена марка за грижа за кожата.

Решение за всеки проблем
Кристиан Бретон е специализиран в грижата за чувствителните зони на лицето. Като първата марка за грижа за кожата, която специално и експертно третира очите, устните, шията и лицето, Christian Breton предлага високоцелеви и персонализирани продукти. Предлагани в повече от 50 държави, нашите продукти са признати за едни от най-безопасните и ефективни продукти за грижа за кожата, които можете да закупите без лекарско предписание.

brand image

la cremerie

Очаквайте скоро допълнителна информация.

brand image

Gerard's

ОТ ПОКОЛЕНИЕ КЪМ ПОКОЛЕНИЕ
Основана през 1970 г. в красивата, цветна и зелена Франчакорта, Gerard's е козметична марка, която се произвежда изключително в Италия. Ние отговаряме на нуждите както на професионалистите в областта на красотата, така и на потребителите, като използваме елементи, които са екологично чисти, за да създадем функционална модулна козметична система, базирана на специални формули, които дават незабавни резултати.

brand image

BioFormula

Основана през 2003 г., Bioformula е специализирана в биомедицински изследвания и производство, със седалище в Усмате-Велате, Италия. Идентифицирането и разработването на интуитивни идеи и превръщането на научните изследвания в авангардни продукти беше и е в основата на това, което представлява Bioformula.


Ние подкрепяме лекарите и пациентите с безопасни, ефективни и произведени в Италия решения за естетична медицина.

brand image

D.B SkinTech Innovation

 

D.B SkinTech Innovation е динамична израелска компания, специализирана в разработването, маркетинга и дистрибуцията на модерни технологии за грижа за кожата и системи за диагностика на кожата. Компанията предлага и разнообразни семинари и курсове за грижа за кожата, водени от нейния екип от професионални инструктори. D.B SkinTech Innovation е основана през 2011 г. от г-н Дорон Барда, неин собственик и главен изпълнителен директор, който дотогава е познавал в дълбочина сектора на естетичния бизнес, неговите предизвикателства и нужди. Като лидер в израелския сектор на естетиката, D.B се стреми да създава нови иновативни продукти, които да отговарят на най-новите нужди на професионалистите в областта на грижата за кожата. Нашите глобални бизнес партньори се възползват от уникалните иновации на нашите авангардни продукти, както и от мощните ни маркетингови техники.

brand image