Аntoanette - 30 години работим за красотата!

Всички марки

ОТ НАЙ-НЕОБХОДИМОТО ДО НАЙ-АВАНГАРДНОТО ЗА ПРОФЕСИОНАЛНАТА ВИ РАБОТА
GIGI LABORATORIES academie DIBI MILANO Toskani Jetpeel Arkana Derma Boost Apollo Duet Kart Cool Lifting Nouba Christian Breton la cremerie Parlux Ph laboratories Paul Rivera Gerard's BioFormula Previa Sono Argan Ricki parodi Perfect beauty Ceriotti Dr.Platon Eve Ace of Face Mesoject Gun от TOSKANI OverLine Andreca D.B SkinTech Innovation NEOPEN MED от TOSKANI

GIGI LABORATORIES

През 1957 г. в младата и развиваща се страна Израел, покойният г-н Елиезер Ландау основава първата лаборатория за химическа козметика в страната. Визията на г-н Ландау, страстта към красотата, далновидността за разработване на новаторски продукти и безкомпромисният професионализъм станаха част от ДНК на GIGI Laboratories и са същите ценности, които ни водят днес.

Днес GIGI Laboratories е водеща глобална марка с над 300 активни продукта и водещ износител на козметика в повече от 45 страни в Европа, Азия, САЩ и Далечния изток, предлагайки продуктите си в 60 000 козметични и медицински центрове по целия свят.

Виж повече на http://gigicosmetics.bg

brand image

academie

От началото на приключението, козметиката остава в семейството, което прави нашата фирма най-старата независима семейна продукция във Франция. Днес начело ни е Лоранс Терм, внучката на Жорж Гей. Тя е подкрепена от Кристоф Терме, управляващ директор и мениджър международни продажби. Преди няколко години техните деца, Cyrille Therme и Jennifer Weinfeld се присъединиха към приключението със съответните функции в износа и маркетинга. Семейният дух ден след ден се разглежда като качество, използвано за подобряване и гарантиране на предаването на такова наследство.

Винаги сме придавали огромно значение на нашата независимост, като винаги сме притежавали нашите лаборатории за изследване и развитие, за да контролираме цялото си производство, от идеята до маркетинга на нашите продукти.

От 2013 г. се разширихме, като открихме чисто нова фабрика, на 15 км от Париж, с площ от повече от 9000 m², което ни позволява да осигурим и гарантираме прилагането на най-високите стандарти за козметично производство.

Виж повече на https://www.academie.bg/

brand image

DIBI MILANO

ALFAPARF MILANO е италианска мултинационална компания в областта на козметичната индустрия, основана от Роберто Франчина. Корпорацията работи в областта на грижата за косата, лицето и тялото с технологични продукти и оборудване, като интегрира научноизследователска и развойна дейност, производство, дистрибуция и обучение.

ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ И КРАСОТА, ПРОИЗВЕДЕНИ В ИТАЛИЯ

ALFAPARF MILANO черпи вдъхновение от италианското творчество и енергията на град Милано, за да съчетае идеите си с най-новите международни тенденции.

НАШИТЕ БРОЙКИ ПО СВЕТА

5 производствени обекта, в които се произвеждат повече от

400 000 броя на ден

20 филиала и дистрибуция в 100 държави

2 000 служители и още толкова

30 0000 козметици

300 000 стилисти за коса

Виж повече на http://dibimilano.bg

brand image

Toskani

Ние вярваме, че в силата на науката и технологиите, за промяна живота на хората.
Всички продукти и процедури на Toskani отговарят на специфичните естетически нужди
и са резултат от дългогодишни изследвания в нашата лаборатория.

Ние постигаме уникални резултати, като подбираме перфектната комбинация
на активни съставки, за да създадем най- подходяща формула за всеки случай.

brand image

Jetpeel

JetPeel™, произвеждан от TavTech, е първият в света подход за транс-епидермално лечение, който издига естетичната и дерматологичната грижа до нови висоти на съвършенство и комфорт. Базиран на авиационната технология, адаптиран към нуждите на съвременната грижа за кожата, JetPeel на TavTech използва уникална патентована технология, използваща енергия от струйно налягане, за да генерира фини, мъгливи, високоскоростни струйни потоци от течни микрокапки, смесени с въздух, които приятно въздействат върху кожата със субзвукова скорост. Тази енергия на струйното налягане позволява на специалистите по естетична медицина да извършват процедури за подмладяване, започващи с лимфен масаж за отстраняване на отпадъците и токсините, последван от нежно ексфолиране и ефективно вливане на решения за обновяване на кожата и против стареене в дермата. Процедурата е приятна, неинвазивна, безопасна, без игли, без болка и безконтактна за козметични подобрения, с нулев престой и незабавни резултати. Линията устройства JetPeel на TavTech се доставя с патентованата линия наконечници за различни процедури и индикации и с патентованата линия козметични течни хранителни вещества за кожата под марката JetCare. Линията течни разтвори JetCare е специално разработена от експертни формулатори за оптимизиране на кожните процедури и е единствената линия разтвори, одобрена за използване от оригиналните наконечници и устройства JetPeel by TavTech.

Виж повече на https://jetpeel.bg/

brand image

Arkana

Arkana предлага неврокозметика - бъдещето на ефективната грижа за кожата. Нашият иновативен подход се основава на невротрансмитерите като най-високо ниво на козметиката. Тази неврофилософия гарантира уникални и ефективни процедури на пазара на красотата.

Широката гама от продукти на Arkana прави така, че нашето предложение да е подходящо за всички типове и нужди на кожата, възраст и кожни проблеми. От повече от 200 продукта, базирани на над 70 оригинални козметични формули, всеки ще намери продукт, който да отговори на очакванията му.

Неврокозметиката на Arkana не съдържа никакви изкуствени добавки или подобрители като вещества от животински произход, петролни деривати, дразнещи детергенти и парабени. Перфектният състав от иновативни и активни вещества ги прави биосъвместими с нуждите на най-взискателните типове кожа.

brand image

Derma Boost

Серия от хидрофилни електролити под формата на скин бустери, с ниска молекулярна маса и висока кондуктивност, предназначени за естетични терапии в оторизирани козметични клиники и салони. Активните козметични формули на дерма Бустерите ефективно проникват в кожната тъкан с помощта на медико-козметичните апаратните технологии за електропорация, йонофореза, ултразвук, галваничен ток и ниско честотен лазер Low-Level Laser Technology (LLLT).

brand image

Apollo Duet

Революционна система в грижата за кожата на лицето! Мултиполярна RF технология, комбинирана с електропорация и йонофореза. Възможност за загряване до +45 и изстудяване до -20 градуса. 

Радиочестотните (RF) процедури загряват кожата като по този начин стимулират метаболитните процеси в нея и забавят стареенето:

Съединителните тъкани в дермата и хиподермата съдържат фибробластни клетки, които поддържат структурата на кожата чрез постоянно генериране на колаген и други структурни протеини. 

Работи с  патентовани, специализирани бустери DERMA BOOST PRO. Заредени с негативни и позитивни йонни за максимален ефект. 

brand image

Kart

Интегрирането на KART Podology в салоните за красота предоставя възможност за висококачествена грижа за проблемни стъпала, ръце и нокътна плочка както в салонни условия, така и у дома. Серията предлага иновативни професионални продукти, базирани на естествени съставки, включително плодови киселини, ензими, етерични масла, лечебни билкови екстракти и витамини, за гарантиране на изключителни резултати.

Серията е сертифицирана от Асоциацията на диабетиците в Израел и предоставя революционни методи за решаване на различни проблеми като рагади, омнихомикоза, хиперхидроза, неприятна миризма, суха кожа, враснали нокти, хиперкератоза, защита от бактерии и инфекции, диабетно стъпало, псориазис, екзема и дерматит. Подходящи за всички съществуващи техники за педикюр, продуктите завършват пълния опит в домашната грижа.

Официален вносител, дистрибуция и обучения за България, моля, свържете се с „Антоанет“ ООД на мобилния телефон: 0882520500. За допълнителна информация последвайте KART Podology Bulgaria във Facebook или посетете  www.kartpedicure.bg.

brand image

Cool Lifting

Устойчива, вечна красота. Това е най-впечатляващата и бърза процедура за лифтинг на лицето, която се противопоставя на времето: 5 минути за премахване на 10 години. Това е революционна патентована система, която изстрелва върху тъканите на лицето силен поток CO2, съчетаващ изключително висока концентрация на пулверизирани активни вещества при много високо налягане и ниска температура.

brand image

Nouba

Nouba възхвалява силата и красотата на жените, които прекрачват границите, не се подчиняват на стереотипите и изразяват смелостта си в ежедневието.
Съчетаваме уникални, ярки и контрастни цветове с дълготрайно действие, за да предоставим на гримьорите редица възможности за изразяване.
Нашите продукти са създадени за всеки, който има страст към изследванията и желание да измисля нови визии според собствените си правила и капризи.

brand image

Christian Breton

Една-единствена страст от самото начало
Всичко започва през 70-те години на миналия век. Майката на Кристиан Бретон, мадам Бретон, известен учен, посвещава изследванията си на преждевременното стареене на кожата. Кристиан Бретон наблюдава работата ѝ през цялото си детство и се интересува от предмета на нейните изследвания. С течение на годините той също се запалва по научните изследвания и през 1991 г. решава да създаде своя собствена марка за грижа за кожата.

Решение за всеки проблем
Кристиан Бретон е специализиран в грижата за чувствителните зони на лицето. Като първата марка за грижа за кожата, която специално и експертно третира очите, устните, шията и лицето, Christian Breton предлага високоцелеви и персонализирани продукти. Предлагани в повече от 50 държави, нашите продукти са признати за едни от най-безопасните и ефективни продукти за грижа за кожата, които можете да закупите без лекарско предписание.

brand image

la cremerie

Очаквайте скоро допълнителна информация.

brand image

Parlux

В края на 70-те години на миналия век, след дългогодишни проучвания и сътрудничество с много от най-добрите италиански фризьорски салони, младият Паоло Пароди - директор на Parlux - започва кариерата си заедно с група също толкова млади служители в едно професионално начинание, което ще се превърне в световен гигант.

Предлагайки се като идеален партньор за работа с най-модерните фризьори, PARLUX отговаря на техните най-взискателни нужди, като предлага широка гама от професионални инструменти, предназначени да задоволят специфичните изисквания за висока производителност и надеждност. Модерна и динамична компания, която предлага иновативни технологии в областта на проектирането, сглобяването, тестването и подпомагането на професионални продукти, предназначени за взискателни и непрекъснато развиващи се клиенти.

Виж повече на http://parluxbulgaria.bg

brand image

Ph laboratories

pH е динамична и авангардна италианска компания, фокусирана върху сферата на продуктите за коса от висок клас.
Марката се ражда през 2013 г. с Argan & Keratin - луксозната гама, предназначена за боядисване и третиране след боядисване с ценно арганово масло и кератин. След големия успех, постигнат с арган и кератин, през 2018 г. ph laboratories разширява предлагането си и пуска на пазара FLOWER, химн на красотата и удоволствието. Продуктите, обогатени с масла и флорални екстракти, благодарение на своята сетивност превръщат услугите в салона в уникални и ексклузивни козметични процедури.
Pure Hair , Pure Beauty, Pure Inspiration

brand image

Paul Rivera

Професионални цветове, луксозна грижа и изключителни покрития, които подобряват, защитават и отприщват нови творчески импулси. Надхвърля въображението. Това е учение. Това е начин на действие. Това е видение. Това е обещание.
Paul Rivera е празник за красотата на косата, станал възможен благодарение на подбраните суровини, внимателното проучване на формулите, вдъхновяващия и иновативен дизайн на опаковката, уникалния и несравним стил, който представлява качество и превъзходството – Направено в Италия. Paul Rivera е простота и лукс, отдаденост и риск, гений и излишък, сърце и ум, есенциализъм и креативност.

Perfect your color!

Продуктовата гама Paul Rivera олицетворява професионални салонни процедури, ценни активни съставки и невероятна цветова гама за уникални, безкомпромисни цветови резултати.

Transform your style and change the rules of the game!

Цялата гама от стилизиращи продукти, идеални за получаване на WOW стил за всеки повод, тъй като външения вид винаги има какво да каже. Ароматите и дизайнът стимулират креативността, формулата и текстурата създават нови чувства за косата ви.

Celebrate your hair!

Луксозни и ефективни, нашите терапии за коса са специално формулирани, за да ви осигурят зашеметяваща грижа всеки ден. Подхранване, защита и регенерация: с продуктите на Paul Rivera вашият ритуал за грижа за косата има изцяло нов облик.

brand image

Gerard's

ОТ ПОКОЛЕНИЕ КЪМ ПОКОЛЕНИЕ
Основана през 1970 г. в красивата, цветна и зелена Франчакорта, Gerard's е козметична марка, която се произвежда изключително в Италия. Ние отговаряме на нуждите както на професионалистите в областта на красотата, така и на потребителите, като използваме елементи, които са екологично чисти, за да създадем функционална модулна козметична система, базирана на специални формули, които дават незабавни резултати.

brand image

BioFormula

Основана през 2003 г., Bioformula е специализирана в биомедицински изследвания и производство, със седалище в Усмате-Велате, Италия. Идентифицирането и разработването на интуитивни идеи и превръщането на научните изследвания в авангардни продукти беше и е в основата на това, което представлява Bioformula.


Ние подкрепяме лекарите и пациентите с безопасни, ефективни и произведени в Италия решения за естетична медицина.

brand image

Previa

PREVIA - ВЕГАН ПРОДУКТИ ЗА КОСА!  ИСТИНСКИ, ЕФЕКТИВНИ, ПОЧТИТЕЛНИ

Натурална професионална козметика, добра както за вас така и за околната среда. Уникално и ефектно изживяване на неподправена красота в перфектна хармония с природата. Вашата ежедневна рутина за красота се превръща в жест на любов към планетата.

ДО 97,5% СЪСТАВКИ С ЕСТЕСТВЕН ПРОИЗХОД

Формули, съставени от до 97,5% съставки от естествен произход и от биологично земеделие. „Сертификатът за веганско качество“ гарантира, че няма съставки или компоненти от животински произход. На всяка производствена партида стойността на никел* се проверява, за да бъде подходяща и за най-чувствителните коси и кожи.

ЕСТЕСТВЕНА ГРИЖА ЗА КОСАТА. ПРОДУКТИ, КОИТО РАБОТЯТ

Високоефективни натурални продукти* с безупречен, дълготраен, здравословен и в същото време екологичен ефект. Сензорни козметични изживявания, които чрез тактилни, хроматични и обонятелни внушения генерират благосъстояние за тялото и ума.

*Стволови клетки и изключително бързи и ефективни молекулярни растителни био-втечнени съединения.

 

ПОЧТИТЕЛНИ. ЖЕСТ НА ЛЮБОВ ЗА ПЛАНЕТАТА

Екологично съвместими продукти, произведени чрез използване на суровини с ниско въздействие върху околната среда. Опаковка, проучена до най-малкия детайл, в знак на максимална устойчивост. Ето защо ние предпочитаме рециклирани материали, получени от възобновяеми източници* за минимално въздействие върху околната среда.

* 85% био-пластмаси, получени от възобновяеми източници (захарна тръстика)

ИЗЦЯЛО ПРОИЗВЕДЕНИ В ИТАЛИЯ!

brand image

Sono Argan

Sono Haircare са професионални продукти за грижа за косата, формулирани за ежедневна употреба, както у дома, така и в салона! Красота за всеки тип коса! 

Автентично арганово масло за #коса от SONO ARGAN - Bulgaria!
Имаш суха, дехидратирана, непокорна и обработена коса?  “THE OIL” е твоето решение… най-новият ни бранд #SonoArgan предоставя изключително въздействие и мулти-функционална грижа за красива, здрава и плътна коса!
Запленяващ аромат, иновативна формула, моментално въздействие. 
✅ Изцяло био, веган, органик формула. ✅ 

Изцяло произведени в Италия. 

Официален вносител за България: Antoanette "The Hair and Beauty Business". Поръчай сега с безплатна доставка: 0882520500

#арган #масло #коса #прическа #ново #олиоарган #биопродукт #антоанет #красота #продуктизакоса #произведеновиталия #ексклузивно #затеб #ниесмеарган #ниесмеантоанет

 

Виж повече на https://sonoargan.bg/

brand image

Ricki parodi

Фризьор по професия и по душа, след 22 години работа с няколко марки, с изключителна дистрибуция в Португалия, компанията решава, че е време да създаде марката "RickiParodi". Официално регистрирана през 2012 г., компанията започва да произвежда  фризьорски инструменти за професионалисти в областта на красотата, като с годините добавя все повече и повече различни продукти към портфолиото на марката. 

brand image

Perfect beauty

Има само един уникален начин да се получи продукт с най-добро качество, иновативна и върхова технология и този начин е иновацията. В Perfect Beauty залагаме на научноизследователската и развойната дейност, за да постигнем максимално качество и ефективност на всеки един от професионалните продукти, които пускаме на пазара. Нашият контрол на качеството изследва всеки продукт, както и неговите компоненти, за да гарантира надеждност, благодарение на която спечелихме доверието на хиляди клиенти, които ни избраха вместо други марки. Perfect Beauty разполага с близко до нас следпродажбено обслужване, което осигурява бърз отговор на всеки инцидент и работи, за да отговори, да информира и да реши запитванията на нашите клиенти.

brand image

Ceriotti

Очаквайте скоро допълнителна информация.

brand image

Dr.Platon

Студена атмосферна плазма. Най-новото в света на козметологията! Апаратът на Dr. Platon работи с керамични плазма накрайници ‐залог за високо ниво на сигурност , без искри , които могат да увредят кожата .

3 сменяеми плазма накрайника позволяват на специалистите в естетичния бранш лесно да достигнат до трудно достъпни зони и ефикасно да работят както с големи , така и с локални зони за въздействие .

 Устройството предоставя избор на специалиста сам да определя интензитета за всеки плазма накрайник , да приспособява терапията към индивидуалната чувствителност на пациента и да постигне с лекота терапевтичните цели. 
Уникални резултати при кожни проблеми като акне, розацея, псориазис, дерматит, хиперпигментация и стареене. 

brand image

Eve Ace of Face

Мултифункционален интелигентен апарат от най-ново поколение. Предоставя хидра дермоабразио, диамантен пилинг, микротокова стимулация и йога за лице, чрез няколко различни приложения. EMS технология, MYO лифтинг, ALV, LMP и MTB. Микротоковата функция на Eve доставя електрически импулси с ниска интензивност и честота в кожата. Макар и трудно забележими, тези микротокове имитират собствените биоелектрични процеси на тялото и по този начин регулират/възстановяват електрозависимите вътреклетъчни процеси.

Апаратът е снабден с 4 микротокови функции, различаващи се по интензитета и честотата на импулсите. Всяка от тези функции регулира биоелектричната активност на различни целеви клетки и следователно има различно физиологично въздействие върху кожата.

brand image

Mesoject Gun от TOSKANI

Мезо пистолет на TOSKANI от най-ново поколение. Mesoject Gun се използва за неинвазивно въвеждане на мезо серуми и бустери, чрез иновативна пулс технология. Без възстановяване, без обождане и без болка! 

Ние вярваме, че в силата на науката и технологиите, за промяна живота на хората. Всички продукти и процедури на Toskani отговарят на специфичните естетически нужди и са резултат от дългогодишни изследвания в нашата лаборатория.

Ние постигаме уникални резултати, като подбираме перфектната комбинация на активни съставки, за да създадем най- подходяща формула за всеки пробем и персонализирано лечение за всеки клиент. 

brand image

OverLine

Авангард и иновация са идеалните термини за идентифициране на Overline. Историческа миланска компания, безспорен лидер в производството и търговията с високотехнологично оборудване за професионална естетика. Основана е през 1989 г. и оттогава може да бъде описана просто като "история на успеха". Реалност, която изразява своя корпоративен стил чрез етична ангажираност и внимателно, отговорно управление на бизнеса.

brand image

Andreca

Над тридесет и пет години еволюция и развитие за красота Andreca е създадена в Бергамо в края на 70-те години на миналия век и веднага става част от света на красотата като модерна компания, както по отношение на инженерния дизайн, така и на производството на висококачествени апарати, предназначени за най-взискателните центрове за красота. С оглед на бързото нарастване на заявките, особено от международните пазари, през 1985 г. компанията се премества в сегашното си седалище на Via Europa в Лалио, където се разрастват логистичните и производствените ѝ площи. Непрекъснатите технологични изследвания, насочени към разработване на нови линии машини и все по-усъвършенствани инструменти, означават, че Andreca успява да постигне задоволителни резултати и да направи някои основни стъпки напред.

brand image

D.B SkinTech Innovation

 

D.B SkinTech Innovation е динамична израелска компания, специализирана в разработването, маркетинга и дистрибуцията на модерни технологии за грижа за кожата и системи за диагностика на кожата. Компанията предлага и разнообразни семинари и курсове за грижа за кожата, водени от нейния екип от професионални инструктори. D.B SkinTech Innovation е основана през 2011 г. от г-н Дорон Барда, неин собственик и главен изпълнителен директор, който дотогава е познавал в дълбочина сектора на естетичния бизнес, неговите предизвикателства и нужди. Като лидер в израелския сектор на естетиката, D.B се стреми да създава нови иновативни продукти, които да отговарят на най-новите нужди на професионалистите в областта на грижата за кожата. Нашите глобални бизнес партньори се възползват от уникалните иновации на нашите авангардни продукти, както и от мощните ни маркетингови техники.

brand image

NEOPEN MED от TOSKANI

Повишете нивото на вашата фракционална мезотерапия с новия #NeoPenMed от #ToskaniBulgaria. Бъдещето на микронидлинга е вече тук! #NeoPenMed предоставя 900 перфорации в секунда, 5 скорости, 4 дебелини на иглите и варираща дълбочина от 0.5мм до 1.5мм. Безкрайни възможности за работа на #лице, #коса и #тяло. Ергономичен дизайн, висока ефективност, красота без стрес! Ексклузивно от #ToskaniMed и #Antoanette. Mesosynergy е уникална концепция за биостимулация чрез синергичното действие на различни модерни продукти с иновативни активни вещества и биомиметични пептиди , формулирани от испанските лаборатории Toskani и апаратни технологии, действащи в различните слоеве на кожата.

За повече информация: 0883220211

#мезотерапия #микронидлинг #неопен #медицинскиуред #апаратура #естетика #красота #антоанет #тосканибългария #медицинскицентър #салонзакрасота

brand image