Аntoanette - 30 години работим за красотата!

СПА

РАБОТИМ ЗА КРАСОТАТА!

Антоанет е водеща фирма в сектора за професионален бюти и уелнес бизнес - заслужен носител на първата СПА номинация  за водеща фирма за СПА оборудване и СПА терапии в България.

academie DIBI MILANO la cremerie Gerard's

academie

От началото на приключението, козметиката остава в семейството, което прави нашата фирма най-старата независима семейна продукция във Франция. Днес начело ни е Лоранс Терм, внучката на Жорж Гей. Тя е подкрепена от Кристоф Терме, управляващ директор и мениджър международни продажби. Преди няколко години техните деца, Cyrille Therme и Jennifer Weinfeld се присъединиха към приключението със съответните функции в износа и маркетинга. Семейният дух ден след ден се разглежда като качество, използвано за подобряване и гарантиране на предаването на такова наследство.

Винаги сме придавали огромно значение на нашата независимост, като винаги сме притежавали нашите лаборатории за изследване и развитие, за да контролираме цялото си производство, от идеята до маркетинга на нашите продукти.

От 2013 г. се разширихме, като открихме чисто нова фабрика, на 15 км от Париж, с площ от повече от 9000 m², което ни позволява да осигурим и гарантираме прилагането на най-високите стандарти за козметично производство.

Виж повече на https://www.academie.bg/

brand image

DIBI MILANO

ALFAPARF MILANO е италианска мултинационална компания в областта на козметичната индустрия, основана от Роберто Франчина. Корпорацията работи в областта на грижата за косата, лицето и тялото с технологични продукти и оборудване, като интегрира научноизследователска и развойна дейност, производство, дистрибуция и обучение.

ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ И КРАСОТА, ПРОИЗВЕДЕНИ В ИТАЛИЯ

ALFAPARF MILANO черпи вдъхновение от италианското творчество и енергията на град Милано, за да съчетае идеите си с най-новите международни тенденции.

НАШИТЕ БРОЙКИ ПО СВЕТА

5 производствени обекта, в които се произвеждат повече от

400 000 броя на ден

20 филиала и дистрибуция в 100 държави

2 000 служители и още толкова

30 0000 козметици

300 000 стилисти за коса

Виж повече на http://dibimilano.bg

brand image

la cremerie

Очаквайте скоро допълнителна информация.

brand image

Gerard's

ОТ ПОКОЛЕНИЕ КЪМ ПОКОЛЕНИЕ
Основана през 1970 г. в красивата, цветна и зелена Франчакорта, Gerard's е козметична марка, която се произвежда изключително в Италия. Ние отговаряме на нуждите както на професионалистите в областта на красотата, така и на потребителите, като използваме елементи, които са екологично чисти, за да създадем функционална модулна козметична система, базирана на специални формули, които дават незабавни резултати.

brand image

Antoanette hair & beauty е създадена през 1993 г. в София от Антоанета Цветанова. Оттогава се е утвърдила като водещ доставчик на професионалистите в областта на естетиката, спа и уелнеса. Нашата успешна формула е Един доставчик = комплексно решение: от оборудване и апаратура - до консумативи. Нашата позиция е да бъдем истинско обслужване на нашите стратегически партньори; за да покрие всички нужди на професионалистите по естетика, спа и уелнес на 360° чрез нашите марки , на които сме изключителни дистрибутори. Професионалистите намират при нас всичко необходимо за своята дейност от оборудване по проект,авангардни апаратни технологии, консумативи, професионални продукти за грижа лице и тяло, грим и др. до продукти за еднократно ползване, както и семинарни обучения на персонала, методология и обзавеждане. 30 години работим за красотата! Нашите ценности: експертиза, наличност, редовни и бързи доставки, консултаци